ÚJ HÍREK: - Új fejlécünk készítője: Bia Joy! Köszönjük neki! :)
- Nem leszek túl aktív, de nem felejtem el az oldalt! Jövök, mikor tudok!

2013. szeptember 1., vasárnap

Mi a menő manapság? - cikk

Hál Istennek, újra van netem, ezért jöttem egy újabb cikkel. Puszi nektek! :) ♥
HOGYAN LEGYÉL MENŐ?

• NUTELLA: Csinálj képet Facebookra vagy Twittere, miközben nutellát eszel, írd a képeid alá, hogy szereted a nutellát, legyen legalább egy olyan pólód, amin egy nuttellás doboz szerepel és ezzel biztosíthatod a menőséged!

• MINTÁS CICANADRÁGOK/PÓLÓK: Vegyél a New Yorker-be tízezer forintért mintás ruhadarabokat, legyenek rajta háromszögek, mert az menő. Legyen legalább egy olyan ruhadarabod amin London vagy Amerika van, de cipőkből is keress olyat! Legyen egy Jack Daniels-es és egy batmanes/supermanes pólód is! 

• ASK.FM: Csinálj magadnak egy askot, írogass magadnak névtelenül menő kérdéseket, írjatok egymással a barátnőiteknek, de olyanokat, amit privátban nem lehet megbeszélni! Kezdj el vitatkozni egy másik lánnyal/fiúval és robbantsátok ki a net legnagyobb vitáját, ezzel pedig Netcelebbé biztosítod magad!

• BAJUSZ: Legyen bajuszos pólód, nadrágod, cipőd, nyakláncod, fülbevalót, szemüveged. Csinálj képet a barátaiddal, és az ujjadat tedd az orrod alá, vagy szemceruzával rajzolj oda egy saját bajuszt!

• FOCI: Nem baj ha nem értesz hozzá és nem tudod kik a játékosok és kik a nézők, de amikor valami fontosabb meccs van, mindenképpen írd ki, hogy BARCA vagy REAL, mert így tudják, hogy lány létedre szereted a focit, és az menő! A pasik odáig lesznek érted!

• ONE DIRECTION: Fontos, hogy szeresd őket, a neved mellé pedig biggyeszd oda, hogy MRS. STYLES vagy MRS. HORAN, de akár élhetsz aszerint az elv szerint is, hogy mind az öt fiú a férjed.

• KÁVÉ: Nagyon fontos, hogy szeress kávézni! Nem baj ha túl keserű és sárgák lesznek tőle a fogaid! A nagyok mind kávéznak, nehogy lemaradj! Járj el hetente a Starbucks-ba és hasonló menő helyekre és fényképezd le magad ott!

• KÉPEK: Mindenképpen rakj ki egy képet magadról, mielőtt elindulnál bulizni, hogy tudják, épp buliba készülsz. Ugye meg sem kell említenem, hogy a bulizás menő dolog, hisz tudjátok ti ... 
Aztán rakj ki egy képet a lábaidról, mikor fürdesz, majd biggyessz alá egy random idézetet a mély érzéseidről és problémáidról. 

• BANDÁK/ELŐADÓK: Szeresd Mackelmore-t, Aviici-t, Ariana Grande-t a One Directiont, állj ki Justin Bieber mellett. Nem baj, ha egyszerűen undorítónak találod a zenéiket, csak mások ne tudják meg! Shhhhh ... !

• KERESZT: Nem baj ha nem vagy vallásos, mindenképpen hordj a nyakadban/füledben egy keresztet, és a pólóidon is legyen minimum egy. 

( Remélem érezhető volt a szarkazmusom)





6 megjegyzés:

  1. Szia Faith!
    Tetszett ez a bejegyzés, a szarkazmus tökéletesen érzékelhető volt. Bevallom őszintén, nekem is van egy bajuszos pólóm, de amúgy a többit mind elítélem, pedig az osztálytársaim nagy része ezen elvek alapján éli a mindennapjait.
    Várom a következő ilyet!
    Puszi,
    Bia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bia!
      Őrülök, hogy tetszett és, hogy érezhető volt a "hangsúly" :D
      Nem baj, ha van bajuszos pólód, természetesen lehet több is, csak ne gondolja senki, hogy menő az olyat hordani! :)

      Ölel,
      Faith F.

      Törlés
  2. szia, néhány dologban tényleg igazad van.. de azért szerintem ha kávét iszok attól még nem vagyok sablonos... különben tökéletesen egyetértek. de a lábas képek viccesek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Winter!
      Örülök, hogy egyetértesz. Bevallom, én is iszok néha kávét, ezzel nincs is baj. Csak valaki ne azért igya, hogy nagyobbnak tűnjön tőle!
      Köszönöm a véleményed!

      Ölel,
      Faith F.

      Törlés
  3. Drága Faith,

    mentségemre legyen, mikor anno megvettem a Jack Daniel's felsőmet, még egyáltalán nem tudtam, hogy ez ,,menő'' , inkább ezen alkohol iránti szeretetem motivált. (juj, milyen kis alkoholistának tűnök)
    Egyébként teljesen egyetértek, ülj be Westend mekibe, lopd a netet, taggelj facen két haverral és máris swag vagy. Hahaha no.
    Szóval ne haragudj, hogy raboltam drága időd az idióta kommentemmel, dehát swaghipstayolo van, na:3

    xoxoKatherine.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katherine!

      Teljesen egyet értek veled. A Jack Daniel's póló jól néz ki, de a mai 11-14 éves tinik nagy része, azért hordja, mert hogy milyen menő!

      Nem haragszom, dehogy, mindig örülök a véleményeknek, a tiédnek is! Köszönöm, hogy írtál!

      Ölel,
      Faith F.

      Törlés