ÚJ HÍREK: - Új fejlécünk készítője: Bia Joy! Köszönjük neki! :)
- Nem leszek túl aktív, de nem felejtem el az oldalt! Jövök, mikor tudok!

2013. augusztus 29., csütörtök

Blogajánlók - 1.rész

Sziasztok!
Ma egy hosszú-hosszú ( legalábbis a megírása sokáig tartott) blogajánlóval jöttem, amit először ki sem akartam rakni (ezt megmagyarázom) de aztán mégis kitettem. Carrie e-mailben ajánlotta a blogot, amit ti is megtehettek.;)

A blog, amiről írni fogok, az nem más, mint a:

Vissza a pokolba
+ 16!

katt a képre!

A történetünk főszereplője a gyönyörű és jószívű |bár mocskos szájjal rendelkező| Carrie Hope Evans. Carrie szíve ugyan dobog, a lány pedig él, de szíve szinte feladta a szolgálatot, és ha nem találnak donort, a lány meghal. Végre találnak donort, Carrie pedig átesett a műtéten. Itt pedig ugrunk egyet az időben.
Egy nap Carrie sétált az utcákon, mikor meglátta, hogy egy kocsi és egy motor karambolozott. Nem sokára megérkeztek a lány szülei is, és hazavittek a házukba egy sisakos, sebesült férfit, aki nem más, mint Zayn Jawadd Malik. Zayn először kedves és hálás, amiért megmentették az életét.
Később Carrie egy barátnőjéhez siet, akivel bulizni mentek volna, de hirtelen megnyílik a föld a lába alatt. Szó szerint.
A föld alól pedig egy sötét alak emelkedik fel. Carrie megrémült, ám egy ideig nem képes megmozdulni, majd mikor az ismeretlen közelebb lép, a lány rohanni kezd, de hiába.
Később egy ismeretlen helyen ébred fel, Zayn pedig ott van mellette. Azt mondja Carrienek, hogy a segítségére lesz szüksége, de a kedves és hálás Zayn helyett, egy másik oldalát is megismerhetjük. Az erőszakos és kegyetlen oldalát. Carrie pedig nem tud elmenekülni előle.

Röviden ennyi lenne a saját szavaimmal. 

FŐSZEREPLŐK: 

NÉV: CARRIE HOPE EVANS
KOR: 20 ÉV
VÉLEMÉNYEM RÓLA: 
Carrie egy magabiztos, jószívű lány, egy kicsit mocskos szájjal. Átlagos embernek mondható, realista reakciókkal. Kedvelhető szereplő.


NÉV: ZAYN JAWADD MALIK
KOR: 20 ÉV
VÉLEMÉNYEM RÓLA:
Zayn egy kedves fiúnak tűnik elsőre, de a hálás tekintet alatt, egy igazi gonosz zsarnok rejtőzik, aki csak a megfelelő áldozatra vár. Az eddigi történésekből kiderül, hogy nem átlagos ember. Lehet őt kedvelni, de gyűlölni is, én személy szerint a kedvelhető kategóriába sorolom. 


Három fejezet és egy prológus van eddig publikálva. A részek nem túl hosszúak, de nem is mondanám őket rövidnek, így élvezhetővé teszi a történetet. Nem tudom, az írónő milyen hosszúra tervezi, de azt tanácsolom, hogy minimum 20 fejezetet írjon meg. Ó, és ne kapkodja el! ;)

Őszintén szólva, ezek miatt nem akartam először megírni ezt az ajánlót, de valamiért aztán mégis megtettem! ;)

Carrie-nek baj van a szívével. Az ember nem a szívével, hanem az agyával érzi a szeretetet és a fájdalmat, így ha baj van a szívével, az az érzéseire nem hathat ki!
a -ban, -ben, -ba, -be- ek! Ezekre figyelj:
- hova megy? - ba, be
- miben? - ban, ben
Használj hosszabb és díszesebb mondatokat!
A sérültet nem igazán kéne elmozdítani, mert nem lehet tudni, hogy hol sérült meg jobban. Ott helyben kellet volna kihívni a mentőket. 
Miért hagyták rajta a sisakot még egy ideig, miután lefektették a kanapéra? Miért csak akkor, mikor Zayn elkezdett beszélni.

Szóval ilyen és ezekhez hasonló hibákat lehet benne találni, ami néhol zavaró. Ezekre figyelj a közeljövőben! 

PONTOZÁS: 10/8
Érdekes történetnek ígérkezik, csak ne add fel, írj, írj és írj! 
... azoknak, akik nem riadnak vissza egy kis erőszaktól és +18-as jelenettől és azoknak, akik elfogadják az álomszerű eseményeket, azaz nem a realista történeteket keresik!






P.S.: Két-három napig nem lesz netem, mert az egész internetes pereputty a bátyám szobájában található, ott pedig nekiálltak festeni, szóval szét lesz barmolva minden. ♥

2 megjegyzés:

  1. Szia Faith!
    Tetszett az ajánló, megfogott, majd talán bele is olvasok!
    Sajnálom, hogy nem leszel pár napig, hiányozni fognak a bejegyzések!
    Puszi,
    Bia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bia!
      Örülök, hogy tetszett és már itt is vagyok, hogy új bejegyzéssel boldogítsalak titeket:D

      Ölel,
      Faith F.

      Törlés