ÚJ HÍREK: - Új fejlécünk készítője: Bia Joy! Köszönjük neki! :)
- Nem leszek túl aktív, de nem felejtem el az oldalt! Jövök, mikor tudok!

2013. augusztus 28., szerda

Filmek vs. Valóság - 1. rész

Film: Kint vagy a repülőtéren, bőröndök a kezedben. Hátrahagysz most mindent, barátokat, szerelmet, emlékeket. Tegnap este a barátoddal megbeszéltétek, hogy távkapcsolatban folytatjátok tovább! Mielőtt elhagynád az országot, megjelenik a szerelmed, magához húz és forrón megcsókol! Arra kér, hogy ne menj, mert nem bírna nélküled élni, te pedig gondolkodás nélkül igent mondasz! Az emberek tapsolnak körülöttetek.
Valóság: Kint vagy
a repülőtéren, bőröndök a kezedben. Hátrahagysz most mindent, barátokat, szerelmet, emlékeket. Tegnap este a barátoddal megbeszéltétek, hogy távkapcsolatban folytatjátok tovább! Majdnem felborulsz a sok bőröndben, az emberek ki akarnak túrni a sorból, mert arra vársz, hogy megjelenjen a szerelmed. Sóhajtasz, majd elindulsz. Új országban élsz, pár nap SMS-ezés után a barátod azt akarja, hogy szakítsatok, mert ennek így nem lenne értelme. Később kiderül, hogy egy másik lány miatt!

Film: Eleged van az életből. A legjobb barátnőd azzal a fiúval csókolózott, akibe már évek óta szerelmes vagy. Meg akarod magad ölni. Felállsz a székre, kötél a nyakadban, közben pedig sírsz. Már majdnem leugrasz, amikor kicsapódik az ajtó és megjelenik a szerelmed és a legjobb barátnőd. Miután jól leszidnak, kiderül, hogy a fiú is mindig szeretett téged, az a csók pedig csak azért csattant el, hogy féltékennyé tegyen!
Valóság: Eleged van az életből. A legjobb barátnőd azzal a fiúval csókolózott, akibe már évek óta szerelmes vagy. Meg akarod magad ölni. Felállsz a székre, kötél a nyakadban, közben pedig sírsz. Leugrasz, de a kötél leszakad és te a földön landolsz! A barátnőd és a szerelmed pedig összejöttek és Facebook-ra is kitették.

Film: Esik az eső, te pedig épp találkoztál a szerelmeddel szakítás után. Gondolkodás nélkül egymás karjaiba ugrotok és szenvedélyes csókot váltotok!
Valóság: Esik az eső, te pedig épp találkoztál a szerelmeddel szakítás után. Gondolkodás nélkül egymás karjaiba ugrotok és szenvedélyes csókot váltotok! A hajad tiszta víz, folyik a lé az orrodból, a ruháid rád ragattak a cipőd pedig beázott. Másnap magas lázzal ébredsz!




6 megjegyzés:

  1. Kedves Faith!

    Így igaz. xd ez marha jó volt. bár mondjuk, szívesen olvastam volna többet.:33

    xx, MissB.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Miss Babe!
    Jó gyorsan reagáltál:D
    Köszönöm, örülök, hogy tetszett, következő hétre próbálok többet összegyűjteni ;)
    Köszönöm a kommented!

    Ölel,
    Faith F.

    VálaszTörlés
  3. Drága Faith,

    meg kell mondjam, sírva nevettem a cikken, és teljesen igaz volt. Írhattál vonlna még 37853562545667346 oldalt, órákig olvasgattam volna. :D

    xoxo, Katherine.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katherine!

      Boldogan olvasom, nagyon örülök neki! ^^
      A következő részt megpróbálom hosszabbra írni. ;)

      Ölel,
      Faith F.

      Törlés
  4. Szia Faith!
    Imádom a filmeket, és amennyire igaz is ez a bejegyzés, annyira el is szomorít. Persze nem miattad, az ötlet nagyon eredeti és a rész is nagyon jó volt, de ez olyan, mint mikor kiderül, hogy a Mikulás nem létezik. Persze én eddig is tisztában voltam vele, hogy a filmeknek nuku valóságalapjuk van, de ez így leírva olyan rosszul hangzik...
    Minden esetre tetszett, kicsit kiragadott abból a bizonyos rózsaszín felhőből!
    Várom a következő részt :)
    Puszi,
    Bia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bia!

      Sajnálom, hogy ilyen érzéseket váltott ki belőled, hidd el, nem az volt a célom!
      De azért örülök, hogy tetszett és köszönöm a véleményed! :)

      Ölel,
      Faith F.

      Törlés